polewa czekoladowa, przepisy
[ Pobierz całość w formacie PDF ]
Polewa czekoladowa z kakaoSkładniki:- 1/3 kostki margaryny- 1 łyżka wody- 1 czubata łyżka kakao- 4 łyżki cukruSposób przygotowania:Margarynę rozpucić w garnuszku (na małym ogniu) razem z łyżkš wody, łyżkš kakao oraz z cukrem. Polewa czekoladowa z kakao gotowa. Teraz trzeba tylko wylać jš na ciasto i pozostawić do ostygnięcia.Polewa czekoladowa - przepis z gorzkš czekoladšSkładniki:- tabliczka prawdziwej gorzkiej czekolady- goršca wodaPolewa czekoladowa przepisŠ JupiterimagesSposób przygotowania:Polamanš na kostki czekoladę wrzucamy do garnuszka i na małym ogniu topimy dolewajšc goršcš wodę. Gęstš i rozptopionš masę wylewamy na ciasto i czekamy aż Polewa czekoladowa całkowicie zastygnie.Polewa czekoladowa - przepis z białš czekoladšSkładniki:- tabliczka białej czekolady- 1 łyżka masła mietankowego- 1 łyżka kwanej mietanySposób przygotowania:Białš czekoladę rozpucić z masłem, pod koniec dodać łyżkę masła mietankowego i kwanš mietanę. Wymieszać i wylać na ciasto. Biała Polewa czekoladowa gotowa!wzrost: 196klata 124rekaw 74brzuch: 118dł, 87
[ Pobierz całość w formacie PDF ]